πŸ’¬ Belangrijke informatie omtrent coronavirus en onze winkel

Beste klant,

In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag optimaal van dienst zijn. In dit bericht informeren wij je hoe Harlingen Wonen, maar ook Jumper en bloemisterij Van Der Meer omgaat met deze (nieuwe) situatie in Nederland.

Winkels open. Gezondheid klanten en medewerkers voorop.
Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is, of op het werk. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van onze collega’s en klanten voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen ons bedrijf ten strengste worden nageleefd.

Tegelijkertijd kun je nog steeds gewoon bij ons winkelen. Het zou ook bij ons kunnen zijn dat door ziekte of uitval de bezetting niet helemaal is zoals je van ons gewend bent. Onze collega’s die er zijn doen hun uiterste best om het voor al onze klanten zo goed mogelijk te regelen. Natuurlijk hebben ze de juiste instructies gekregen over de hygiΓ«nemaatregelen, zodat je veilig je aankopen kunt blijven doen binnen ons bedrijf.

Dit alles betekent ook dat we iedereen vragen wat zaken in acht te nemen als je naar onze winkel komt. Dat maakt het voor iedereen wel zo plezierig.

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar onze winkel. Zie het niet als een uitje.
  • Houd ook bij ons in de winkel zoveel mogelijk gepaste afstand (1,5 meter) tot anderen, zowel andere klanten, alsook onze medewerkers.
  • Laten we ons naar elkaar vriendelijk en begripvol gedragen, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje.
  • Betaal digitaal, dus met je PIN-pas of je telefoon.
  • Heb je ziekteverschijnselen, kom dan zeker niet naar onze winkel. Telefonisch kunnen wij al je vragen ook beantwoorden!

We rekenen op je begrip en je vertrouwen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord