De laatste woontrends van 2020

Wellicht wordt het eens tijd om je kamer van een kleine opknapbeurt te voorzien. Wij inspireren je graag door de laatste woontrends van 2020 te bespreken. Er zijn honderden verschillende manieren waarop jij je huis een stuk warmer, knusser en sfeervoller kunt maken. Van nieuwe kleuren op de muren tot de mooiste accessoires.

Donkere accenten
De afgelopen jaren waren lichte tinten in het interieur helemaal in. In 2020 is dit compleet veranderd: donkere tinten/accenten zijn hotter dan ooit te voren. De donkere kleuren kunnen perfect gecombineerd worden met meubilair of andere details, waaronder het deurbeslag of de kozijnen.

Trendy kleuren
Ieder jaar zijn er bepaalde nieuwe kleurtinten die jouw woning een verfrissende look geven. Zo komt Flexa ieder jaar met een eigen nieuwe kleurenlijn, waarbij de trends van het afgelopen jaar centraal staan. Het is niet nodig om al je muren in een bepaalde kleur te schilderen. Vaak geeft één muur al het wow-effect. Het leuke van nieuwe kleurtrends is de zoektocht naar bijpassende accessoires. Op deze manier maak je er je eigen interieur van en ben je uniek. In 2020 zijn de trendy kleuren ‘oker geel’, ‘vintage roze’, ‘diepblauw’ en ‘terracotta’.

Hybride woonstijl
Waarom zou je je aan één specifieke stijl houden? Het zelf-experimenteren van diverse stijlen maakt het interieur speels, zolang het maar niet te overdreven wordt. Combineer industriele stijlen met een landelijk interieur, of kleed je Scandinavische meubels aan met moderne accessoires. Het zorgt voor levendigheid in een interieur. Daarnaast zorgt het er voor dat jij eindeloos kunt mixen en matchen met meubels, accessoires en kleuren. Er zijn geen grenzen.

Natuurlijke materialen
Je kunt je woonkamer een stuk levendiger aankleden door natuurlijke materialen te gebruiken. Materialen als steen, hout en metaal doen het in 2020 uitstekend. Je ziet dit niet alleen terug in meubelstukken, maar ook in accessoires. Denk eens aan een houtsnede voor aan de muur, robuuste beelden van metaal of knusse, gebreide plaids van kleurrijk wol. De natuurlijke materialen zijn moeiteloos met elkaar te combineren.

Bron: Houtens Nieuws

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord