Meer uit je interieur halen? Goede verlichting is een oplossing!

Bij het veranderen van je interieur moet je ook rekening houden met een goed lichtplan. De meeste mensen plaatsen hier en daar wat lampen, zodra de styling is afgerond. Het is verstandig om voor de start te bedenken waar een lamp komt te staan. Zo kun je eenvoudig rekening houden met dingen aan de muur, maar ook de praktische verlichting voor het lezen van de krant op de bank.

Denk in mogelijkheden
Het kiezen van de juiste verlichting kan een ware uitdaging zijn. Dit komt doordat men vaak niet weet wat (goede) verlichting doet in een bepaalde ruimte. Hierdoor is men dus snel bang om de verkeerde keuze te maken. Bij Harlingen Wonen helpen wij je graag. Zo hebben wij antwoord op al je vragen en denken wij met je mee.

Slimme verlichting zorgt voor gemak
Ook bij verlichting heeft er een degelijke innovatie plaatsgevonden. Tegenwoordig kun je je lampen al bedienen met een app op je telefoon. Ontzettend handig! Zo kun je deze slimme verlichting naar wens dimmen, kleurtinten kiezen en als je echt iets unieks wilt kun je ook kiezen voor een lamp met meer dan 16 miljoen kleuren. Helaas verkopen wij deze slimme lampen momenteel (nog) niet in onze winkel.

LED is de nieuwe standaard
Ook bij de LED lampen heeft een innovatie plaatsgevonden. Voorheen waren deze lampen wit van kleur, maar dit is niet langer het geval. Uiteraard zijn deze lampen nog steeds net zo energiezuinig als voorheen. Dit maakt een (slimme) LED lamp dus zeker een mooie aanvulling op je interieur. Bij ons in de winkel hebben wij speciale led lampen met een gloeidraad. Met deze decoratieve lampen heb je met een snoerpendel al voldoende om je interieur op te pimpen.

Geef een antwoord