Welkom bij Harlingen Wonen

De Meubeulzaak van Friesland en omstreken. Harlingen Wonen, de slogan zegt het al: “Al uw woongemak onder één dak” . Expert op het gebied van Vloeren, Meubels, Woonaccessoires en Raamdecoratie. Graag zien we je in onze winkel!

Vloeren | Meubels | Binnenzonwering | Gordijnen

Kom langs!
Harlingen wonen

Kom jij langs in dé Meubelzaak van Friesland?

Op zoek naar de gezelligste Meubelzaak in Friesland? Kom dan langs bij Harlingen Wonen. Onze adviseurs staan graag voor je klaar!

Locatie

Fahrenheitstraat 5
8861 NH Harlingen

Specialiteiten

Op zoek naar nieuwe meubels? Toe aan een compleet nieuw interieur? Of wil je met een subtiele wijziging je interieur helemaal up-to-date maken? Creeer je eigen stijl met onze unieke collectie. Of je nu opzoek bent een hoger comfort of een eigentijds design, met onze kwaliteitsproducten ben je altijd verzekerd van de beste prijs-service garantie. Onze interieuradviseurs staan altijd klaar voor persoonlijk advies, met of zonder afspraak.

Bij Harlingen Wonen hebben we een ruim assortiment aan vloeren. We hebben laminaat, tapijt, vinyl en PVC vloeren van bekende leveranciers. Ben je toe aan een nieuwe vloer? Kom dan bij ons langs. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Ondanks je jouw droomwoning helemaal hebt gestyled naar jouw persoonlijke wensen, kan het soms voorkomen dat er nog wat sfeervolle Woonaccessoires missen. Hiervoor biedt Harlingen Wonen de ideale oplossing met ons brede assortiment aan accessoires. Bij Harlingen Wonen kun je accessoires kopen die elke kamer net dat kleine beetje extra geven. Het voordeel van de sfeer in jouw woning bepalen aan de hand van woonaccessoires, is dat je regelmatig van stijl kan wisselen.

Raamdecoratie is, zoals de naam al zegt, decoratief van aard. Je kunt hier allerlei kanten mee op. Onze raamdecoraties is verkrijgbaar in egale en zachte kleuren, maar ook in trendy en kleurrijke dessins. De decoratie is daarnaast ook nog eens erg praktisch. Zo regel je met een gordijn of een jaloezie eenvoudig de lichtinval in huis, en bepaal je zelf de hoeveelheid privacy die jij op dat moment prettig vindt.