Pimp je huis met nieuwe raamdecoratie!

Het warme weer is in aantocht. Je zou niets liever doen dan op de fiets stappen met het hele gezin en een grote fietstocht maken. Lekker de natuur in. Maar helaas gooit het Coronavirus roet in het eten. In deze blog geven wij je tips over hoe je thuis toch leuk bezig kan zijn: ondanks dat je de deur (bijna) niet uit mag.

Lekker buiten, genieten van wat ons mooie kikkerlandje te bieden heeft. Tja, met Corona gaat dat allemaal net iets moeilijker. Terrassen zijn dicht en ‘s avonds kan je bij geen enkel restaurant terecht. Waarom haal je de gezelligheid niet zelf in huis? Het kan al heel eenvoudig met mooie raamdecoratie. Onlangs hebben wij al een blogbericht geplaatst over de laatste woontrends. Deze tips hielpen je al om een gezellig, knus en vooral modern interieur te maken. Ditmaal duiken wij in de wereld van raamdecoratie, want ó wat zijn er geweldige mogelijkheden.

Wat momenteel helemaal hot is, zijn de horizontale jaloezieën van DIB zonwering. Vooral de brede jaloezieën doen het bijzonder goed. Zwart of wit maken wel degelijk een verschil, en wij nodigen je daarom ook graag uit om binnenkort eens de opties te bekijken en te vergelijken.

Daarnaast zorgen gordijnen voor warmte en sfeer in je woonkamer. En hierin zitten ook nog vele verschillen: licht doorlatend of niet. Het wordt je zeker niet makkelijk gemaakt. In onze winkel hangen wel honderd verschillende stoffen, met ieder een uniek patroon met een trendy kleur. Zo is er voor ieder interieur een bijpassende stof te vinden.

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Kom dan eens langs!

Geef een antwoord