PVC-vloeren kopen bij Harlingen Wonen

Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking met vele voordelen. Ook wel polyvinylchloride genoemd, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding waarmee een prachtige houtlook of betonlook mee te creëren is. Daarnaast is een dit materiaal:

  • zeer gemakkelijk te leggen
  • onderhoudsvriendelijk
  • een écht duurzame keuze
  • slijtvast
  • vochtbestendig
  • geluidsdempend
  • geschikt voor vloerverwarming.

Nu al overtuigd van de vele voordelen van een PVC-vloer in jouw huis? Bekijk ons volledige aanbod goedkope vloeren en ga aan de slag met deze duurzame en, ook belangrijk, erg mooie vloer.

PVC-Vloeren
Vloeren

PVC-vloeren voor een mooie prijs

De vloeren zijn bij Harlingen Wonen verkrijgbaar van merken als Gelasta in plak en klik systemen en van viva Floors in de zogenaamde loose lay-variant. Er zijn verschillende hout- en tegeldecors verkrijgbaar, waarmee zelfs een prachtig visgraatmotief in je kamer te creëren is. Heb je meer advies nodig? Kom gerust bij ons langs en maak gebruik van onze montageservice om de vloer door ons te laten leggen. Vind je nieuwe PVC-vloer bij Harlingen Wonen voor een aantrekkelijke prijs!

Kwaliteit en gemak met PVC-vloeren

Koop je een vloer bij Harlingen Wonen, dan kies je voor kwaliteit en gemak. Onze ervaren parketeurs leggen uw vloer met plezien. En vanwege het kunststof materiaal, waar geen ondervloer aan te pas komt, zorgen deze vloeren ervoor dat het contactgeluid enorm vermindert. Zo hebben buren geen last meer van hakken of schuivende meubelen op je vloer. Doordat de vloer direct op de ondergrond geplaatst wordt, worden weerkaatsingen van geluid voorkomen. Verder absorbeert een PVC-vloer warmte, waardoor de vloer vochtbestendig is en gebruikt kan worden in combinatie met vloerverwarming. Zo ook in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken. Met een mooie PVC-vloer haal je dus comfort en stijl in huis.

PVC-vloeren: betonlook of houtlook creëren

Alhoewel deze vloeren van kunststof zijn, is het materiaal door haar veelzijdigheid in motieven en patronen bijna niet van echt hout of beton te onderscheiden. Zo creëer je met een vloer een betonlook of houtlook voor een schappelijke prijs. Daarnaast zijn deze vloeren in passende stroken en tegels verkrijgbaar. Met PVC-stroken zijn houten planken goed na te maken en met tegels haal je een mooi vierkant tegelmotief in huis. Zo bestaat onze collectie vloeren uit vele kleuren, patronen en legmethodes, om jouw gewenste PVC-vloer met betonlook of houtlook te realiseren.

Leveranciers

vivafloors pvc
hoomline
mflor
Wincanders